divendres, 7 de novembre del 2014

ESCOLLIR COLOR


Les classes Contes, Joguines i L'Estel de EI4  han completat el procés de la tria de colors que ha generat un gran debat, un treball social i ha incidit sobre les emocions.
El criteri de la tria de colors demana que siguin els mateixos nens els qui decideixin el color que volen tenir. De vegades hi ha nens que ho tenen clar des del primer moment perquè els agrada el color, per tradició familiar o per altres motius. També hi ha nens i nenes que no es decanten per cap dels tres colors i llavors cal ajudar-los i motivar-los a fer la seva tria.
Però el projecte demana que finalment els tres colors quedin equilibrats en nombre i per tant sovint cal plantejar als nens i nenes més indecisos si volen cedir el color que inicialment havien triat.
Generalment, després d'aquest treball tan intens, el procés acaba havent enriquit el lligam entre els nens i nenes de la classe.
A partir d'aquest moment s'iniciaran un seguit d'activitats encaminades a consolidar el grup.
En aquestes fotografies es pot veure els nens i nenes de la classe Joguines en un dels moments finals del procés de tria de color.
https://plus.google.com/photos/117516591758886625977/albums/6078230767537193169?authkey=CLj99rn54LujRg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.