dimecres, 18 de desembre del 2013

ARA SÍ QUE ESTÀ QUASI A PUNT... DEMÀ CAGARÀ EL TIÓ!!











Ara sí que el tió està quasi, quasi a punt i demà, amb quatre bastonades  omplirà l'Escola d'alegria. Però els avis encara  volen ajudar més i han vingut avui a explicar-nos contes.
La Sra. M. Rosa, àvia de l'Alexandra de la classe Cu-cut,  ha explicat un conte de Nadal amb un missatge clau, molt adequat en aquestes dates, que  incita a compartir.
Més tard, l'avi d'en Pol de la classe L'Estel ha estat també a l'Escola. El Sr. Sergi ha explicat dos contes plens de simbolisme: "El Peix Irisat" i "Mare, de quin color són els petons?"
A la tarda l'avi d'en Pol de la classe del Parc ha fer passar una bona estona a tots amb un conte d'un tió amb unes magnífiques il·lustracions. En la història s'ha fet referència a  moltes vivències comunes a les famílies.
Tot seguit, la classe Virolets ha rebut la visita de la Sra.M. Pilar, àvia de la Cloé i també d'en Luca i la Clàudia, que han escoltat el conte clàssic de "La Ventafocs" que ha mantingut als nens i nenes amb una gran atenció.
I finalment l'àvia  de l'Emma de la classe Del Parc, la Sra. Montse Abós ha explicat l'últim conte a la vora del Tió, un clàssic anomenat "Les maduixes", que també tansmet un bonic missatge.
D'aquesta manera, totes les classes d'Educació Infantil han escoltat contes dels avis a la vora del Tió que, a poc a poc s'ha anat escalfant.
I ara sí! Ara sí que demà ja el tenim a punt!
CAGA TIÓ, CAGA TORRÓ
D'AMETLLES I PINYÓ!
SI NO CAGUES BEN BUFÓ 
ET DONARÉ UN COP DE BASTÓ!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.