dimecres, 7 de maig del 2014

ETWINNIG








Etwinning és una plataforma online a nivell europeu que aplega diverses escoles del continent. Es basa en uns projectes proposats per diferents escoles que comporten una dinàmica i unes activitats i que es pengen a la plataforma. Les escoles dels altres països d’Europa s’hi poden afegir i treballar plegats, en anglès, aquest projecte.
Els nens i nenes de P3 de l’Escola han proposat un projecte que es basa en una cançó i ja han començat la primera sessió de motivació. Has escoltat la cançó proposada en anglès  i han fet una activitat de comprensió de la lletra. Ara caldrà rebre les respostes de les altres escoles per seguir treballant plegats.
Ha estat molt interessant per veure realment el nivell "funcional" que tenen d'anglès. Després d'explicar-ho i escoltar i entendre la cançó, han treballat amb la bola del món per saber on es parla anglès.
Els nens i nenes de El Molí i Cucut, que ja han iniciat el projecte, s’han mostrat molt interessats i s’han encuriosit per la nova proposta. La classe Picarol ho iniciarà ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.