dijous, 17 de desembre del 2015

EL TIÓ COMENÇA A ESTAR CALENT

Sra. Plácida i Sra. Pepa
Aquesta nit el Tió s'ha menjat tots els aliments que els nens i nenes havien deixat al plat: senyal que està content!
Però avui segur que ha acabat el dia calent perquè els alumnes d'algunes classes han rebut la visita d'uns avis i àvies que han explicat més contes.
A primera hora del matí, les àvies d'en Biel de la classe Picarol, les senyores Plàcida i Pepa han explicat el conte Els tres poquets que ha estat una delícia, tant perquè el conte és un clàssic que agrada molt als més petits com perquè han escenificat la narració amb uns petits titelles.
Sr.Santiago

Més tard, el Sr.Santiago avi de l'Alexandra de la classe Virolets ha explicat davant del Tió i dels nens i nenes el conte El Doctor Submarí, que descriu els valors de l'ajuda i l'agraïment. Els nens i nenes, corresponent al missatge li han cantat al Sr. Santiago una de les nadales que estan aprenent, agraïts per l'estona tan entranyable que els ha fet passar el Sr. Santiago.
Sr. Luís i Sra. Pili

El Sr.Luís i la Sra. Pili són els avis d'en Guillem de la classe Cu-cut i d' en Joel de la classe Del Bosc. Ells han explicat un conte inventat ambientat a les illes Canàries. El conte, carregat de valors ens expressava la idea que val més fer poc i ben fet que molt i mal fet.

 Un altre dia ple d'emocions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.