dilluns, 13 de febrer del 2017

LA BIBLIOTECA, EL CENTRE D'INFORMACIÓ VINCULAT A L'AULA

Els alumnes saben que una de les funcions principals de la Biblioteca és la recerca d'Informació. Amb els nous projectes engegats ara, cal tenir força coneixements per iniciar la descoberta i la tasca que generarà els aprenentatges. En aquesta fase del treball, la visita a la Biblioteca i la consulta és imprescindible. Em aquestes imatges es veuen els nens de la classe Picarol, que han iniciat el seu nou projecte: Com és Kenya? amb la finalitat de disfressar-se per la festa de Carnaval i vestir-se com els habitants d'aquell país.
 
Però a les classes també es pot obtenir més informació des d'altres fonts: Internet, les famílies, alumnes més grans... és una feina molt interessant contrastar totes les dades recollides!


AQUEST MES, LA BIBLIOTECA RECOMANA:

Educació Infantil
Pan, Eric
El jardiner nocturn

Estrella Polar, 2016
Un dia, en William descobreix que a l’arbre que hi ha fora de casa seva ha estat esculpit un mussol magnífic. Cada matí quan es lleva, en William troba nous animals i cada un és més bonic que l’anterior... Aviat, aquest petit poble gris s’omplirà de color i vida gràcies a un misteriós Jardiner Nocturn.









Obiols, Anna
Ut, el mamut!




Edebé, 2017
La Carla va d’excursió amb la classe al museu de ciències naturals. I es queda impressionada quan veu un mamut enorme. Mentre la professora els explica les seves característiques, ella somia que el mamut es converteix en
la seva mascota i fa mil i una coses amb ell, com ara patinar sobre gel, jugar a la neu, jugar a fet i amagar o pentinar-lo i fer-li trenes…




Copons, Jaume
Submarí al rescat

Combel, 2017
Un submarí surt al rescat d’un dofí atrapat. Quines sorpreses trobarà al fons del mar? Una divertida història que es desplega perquè petits i grans descobreixin les aventures d’aquests simpàtics personatges d’una forma diferent: de cap per avall, al llit o fent la vertical! Sorpreses i diversió en una cascada de mecanismes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.