divendres, 2 de juny del 2017

CLASSES OBERTES DE NATACIÓ. DARRERA SORTIDA A LA BIBLIOTECA PARE MIQUEL



Les famílies d'EI4 i EI5 han pogut veure el progrés que els nens i nenes han fet durant el curs a la classe de natació. Divendres passat, durant tota aquesta setmana i divendres que ve es fan les classes obertes que són una mostra de la dinàmica i l'activitat d'aquestes sessions.
Allò que les famílies poden veure és una classe real, exactament igual que es desenvolupa normalment, amb alguna petita diferència determinada o bé per l'organització, o bé per la sorpresa que els nens i nenes han preparat per a les seves famílies.
La presència d'uns caps i sots caps de color de Primària és també un fet diferencial d'aquestes classes ja que ajuden els companys més petits en aquesta mostra de natació.
Després de tot un curs viscut intensament a la piscina, on s'han sentit emocions molt diverses, s'ha treballat la flotabilitat, la tècnica i la respiració . També hi ha hagut espai per al joc i els nens i nenes han mostrat a les famílies el gran progrés que han fet no només pel que fa a la natació sinó també a l'autonomia, l'esforç i la seguretat.
Les famílies passen una mica de calor, però val la pena!




DARRERA SORTIDA A LA BIBLIOTECA D'ESPLUGUES. CLASSE DEL PARC


Avui els alumnes de la classe Del Parc han fet la darrera visita a la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues. Com els seus companys, després de l'activitat han pogut gaudir d'una estona de lleure al Parc aprofitant el bon temps i la proximitat de la zona.  Els nens de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc encara els queda per fer una sortida al Torrent d'en Farré ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.