dimecres, 13 de desembre del 2017

LA COMISSIÓ D’ESCOLES VERDES: CONTRIBUCIÓ A LA SOSTENIBILITAT DEL MEDI AMBIENT. CURSA DE COLORS


La comissió d’Escoles Verdes de l’escola es mostra sempre molt activa Els seus membres motiven i atien  tota la comunitat per tal de conscienciar i crear la necessitat de prendre partit a l’hora de caminar cap a un món millor.
D'aquesta comissió en formen part uns membres molt especials, són els representants de l’etapa d’Educació Infantil. Són els encarregats del Medi Ambient de les classes Del Parc, Virolets i Del Bosc, acompanyats per la Sra. Mireia, mestra de l’etapa.
Aquests responsables, alumnes d’EI5, s’han adonat que no hi ha prou coneixement a les aules dels seus companys pel que fa a la classificació de residus. Per tant, han ideat una manera de fer difusió d’aquesta pràctica. Han buscat unes imatges significatives de la classificació per materials i amb aquest suport aniran a totes les classes d’Educació Infantil a fer campanya per un reciclatge adequat.
Avui, a la reunió periòdica de la comissió, aquests alumnes han anat a defensar la proposta.  Ben segur que no els ha estat fàcil, però han sortit de la reunió amb una satisfacció evident i amb l’expectativa d’ajudar a la interiorització d’una bona pràctica per part dels companys.




Enmig dels actes de Nadal, una activitat ineludible i important on els alumnes de Primària són els protagonistes i els d’Infantil són els espectadors, mentre somnien en formar-hi part activa.

Ens referim a la CURSA DE COLORS. Uns alumnes representants dels colors de cada classe formen part com a corredors a la Cursa de Colors que se celebra al camp d’esports. La primera cursa de relleus del curs té un significat especial pel fet d’obrir el cicle de les tres que es faran i que donarà oportunitat a gaudir mentre es treballen els valors de l’esport en equip, tan lloables.

Avui ha guanyat el color blau, segon el verd i finalment el blanc. Son els resultats d’una cursa de relleus molt emocionant i renyida.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.