dijous, 3 de desembre del 2020

 JA TENIM COLOR!!!


El procés que es fa per escollir color a EI4 és tan interessant com emocionant. Els nens i nenes de les classes Contes, Joguines i L'Estel finalment ja són del color BLANC, VERD O BLAU.

Durant el primer trimestre els alumnes han estat fent moltes activitats per prendre consciència de la pertinença a un grup, tot treballant valors i hàbits de convivència. A partir d’aquest moment, les classes han entrat de ple en la recta final de tot el que representa la tria del color fent activitats molt emblemàtiques i significatives.

Contemplant el quadre de la imatge de l'Escola del Mar han recordat els orígens i han retrobat les arrels tot fent referència al mestre Pere Vergés i a l'antiga Escola.

A partir d’aquí s’inicia la tria i cadascun dels nens i nenes manifesta quin és el color del que voldria formar part. En aquest moment, els infants expliquen perquè han triat un Color i, en alguns casos, es fan canvis per aconseguir que els grups estiguin el màxim d’equilibrats pel que fa al nombre.

Finalment es realitza la bandereta del color i  es pot mostrar a la resta de classes. Sens dubte, aquest és un dels moments més bonics i emocionants del curs on els nens i nenes d’EI4 fan palesa la il·lusió i orgull que els comporta aquest moment.

És un treball tan complet que educa d'una manera profunda en tots els àmbits i aspectes: valors, emocions, convivència, pensament, llengua...

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.