dijous, 26 de setembre del 2013

FORMACIÓ DE LES ACTIVITATS DE VIDA SOCIAL

En aquesta imatge es veuen tots els nois i noies que a partir de la setmana que ve intervindran a les classes d'Educació Infantil fent diferents activitats.
La interacció entre els més grans i els més petits és un valor afegit que l'Escola considera imprescindible. El benefici és per a tots si hi ha una bona planificació, organització i seguiment.
Avui s'ha explicat a aquests nois i noies la importància de la seva tasca, la seva finalitat, què s'espera d'ells i què aprendran tot fent la tasca encomanada.
També se'ls ha explicat les activitats previstes: mentre uns participaran en els ttallers de ciència, els altres faran de mainaders tot parlant només en anglès.
S'ha comentat també que estaran acompanyats, assessorats i assistits pel Departament de Llengües, el Departament de Ciència, les mestres d'Educació Infantil i com sempre, pels seus tutors. És necessari aquest esforç de col·laboració  que fem tots els educadors implicats per tal que el resultat sigui un èxit.
Ara falta explicar-ho als més petits que dilluns ja començaran a tenir aquesta presència dels nois de Secundària. Sabem que els alumnes d'Educació Infantil s'adaptaran ràpidament a la presència dels seus nous referents ja que per les característiques de la Vida Social,  l'Escola va sempre més enllà de la relació habitual i la convivència entre etapes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.