dilluns, 30 de setembre del 2013

PRESENTACIÓ DELS NOIS I LES NOIES QUE INICIEN LA VIDA SOCIAL

Presentació nois-es Vida Social

Avui ha començat a l'Escola la dinàmica de la Vida Social. Fa temps que es prepara però avui s'inicien les activitats. Per un costat, els "professors i professores" dels Tallers de Ciència s'han presentat a les classes i han comentat la tasca que tots juns han de dur a terme. Per començar, els nens i nenes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí de P3 encara no es barrejaran amb els companys de P4 i P5 ja que estem assegurant el seu procés d'adaptació. Aquestes primeres sessions a les classes dels més petits es dedicaran a activitats d'experimentació i manipulació amb els "professorsi professores" fins que el procés d'adaptació hagi avançat més. En canvi, els nens i nenes de les classes de P4 i P5 ja realitzaran la dinàmica normalment i interaccionaran entre ells. Els dilluns fan taller de ciència les classes Virolets, Contes i Cu-cut i en aquestes imatges es veu la presentació en aquestes aules.
Al migdia, els nois i noies de la classe Espriu, de 4t d'ESO han fet de mainaders a totes les classes d'Educació Infantil tot parlant amb anglès. En les imatges es veu l'actuació d'aquests nois a les classes de P5.
Els nois i noies han participat amb la seva actuació a l'hora de dinar i han pogut conversar amb els nens i nenes en anglès. Quan acaben, encara hi harà temps per fer algun joc de llenguatge o fer alguna avtib¡vitat amb les tauletes.
La Vida Social és un valor afegit a l'educació dels nens i nenes, nois i noies però cal moltíssima implicació i organització per part de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.