dijous, 21 de novembre del 2013

SEGUIM A LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

Seguim a la Setmana de la Ciència

Els tallers de ciència d'avui han estat un exemple d'interacció. Els nois de la classe Eneida de 2n d'ESO: els "professors", ja fa dies que preparen el seu taller sobre el tema de l'AIGUA assessorats i assistits per la seva professora de ciència, la seva tutora i el Cap del Departament de Ciència.
Els "professors" de la classe Picarol de P3 s'havien preparat una experiència sobre els estats de l'aigua. Els nens i nenes d'aquesta classe, enduts per la curiositat han començat a manipular cada vergada més engrescats. Les preguntes que els feien els "professors" de ciència portaven l'interès cap a nous temes, cosa que ha provocat una recerca d'informació a través de la PDI.
Els "professors" de les classes "L'Estel" i "Del Parc", classes que avui no han barrejat els alumnes, han preparat un tallet de bombolles amb la finalitat d'experimentar sobre l'aigia i l'aire. Els nens i nenes han anat trobant aspectes a discutir a partir de les preguntes que anaven fent els "professors" sobre el material i els instruments presentats. La curiositat els ha portat a fer diverses hipòtesis que amb la manipulació i experimentació han anat comprovant.
Estem tots molt satisfets dels resultats de la proposta, Des del Departament de Ciència de l'Escola s'ha valorat positivament l'experiència que ha suposat el taller per als alumnes de Secundària. Des de l'etapa d'Educació Infantil es consideren imprescindibles aquesta mena de pràctiques portades a terme des de diverses seccions.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.