dilluns, 11 de novembre del 2013

TOT FENT TECNOLOGIA




Des del Garbí Virtual de les classes Virolets, Contes i Cu-cut es podrà veure properament l'àlbum complet de fotografies d'aquesta activitat.

S'apropa la setmana de Santa Cecília i a l'Escola preparem l'esdeveniment des de tots els àmbits. A la classe de música fa dies que es parla de la Cantata que ens oferiran els companys i es va preparant el PETIT GRAN CONCERT que els alumnes faran a la sala de música.
Però també hi ha espai pel Llenguatge Plàstic i pel la Ciència i la Tecnologia.
Avui, en el marc del taller de Ciència que les classes Virolets, Contes i Cu-cut fan tots els dilluns amb la interacció dels "professors" de secundària, han construït el seu instrument que serà necessari pel concert, tot i que en aquesta ocasió les tres classes no s'han barrejat ja que cada nivell ha creat un instrument determinat.
Amb diversos materials presentats i un model real semblant, els alumnes han hagut de pensar la manera de crear el seu propi instrument. L'objectiu en aquesta sessió no era tant plàstic com tecnològic. La construcció d'un objecte amb volum, a partir de materials i eines no resulta fàcil si no hi ha pautes dirigides. L'observació, la opinió de tots els companys, la tria del material i de les eines, l'anticipació, la prova, l'execució i el resultat ha estat un procés prou complex.
Ara només quedarà acabar de decorar l'imstrument, cosa que té més a veure amb el Llenguatge Plàstic.
Avui els nens i nenes d'aquestes classes han unit MÚSICA I TECNOLOGIA per fer la seva pròpia creació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.