dimarts, 16 de desembre del 2014

ELS AVIS EXPLIQUEN CONTES PER ESCALFAR EL TIÓ

Avui A L'Escola han vingut unes visites molt especials que han ajudat a escalfar el tió tot explicant un conte.
Al matí, l'Arnau ha sortir a rebre el seu tiet Joan que ha explicat un conte sobre la història del tió a la classe L'Estel, els companys de l'Arnau. El Sr. Joan ha escollit molt bé el conte i l'atenció dels nens i nenes ha demostrat l'interès que la història els ha despertat, sobretot per les seves referències a personatges dels contes tradicionals.  

 A primera hora de la tarda el Sr. Sergi, avi de la Mia de la classe El Molí, ha fet riure els nens i les nenes d'aquesta classe amb el seu conte divertit sobre el gras Pare Noel. Quan la Mia ha sortit a buscar el seu avi, tots els nens i nenes de la classe ja l'esperaven a la vora del tió i amb molta il·lusió han escoltat la història.

Finalment, i ja després de berenar, la Sra. Carme, àvia de l'Oriol de la classe Del Parc també ens ha volgut oferir el seu conte. Aquesta vegada, els nens i nenes de la classe Virolets també han assistit a la narració a la classe Matí, lloc on reposa el tió. La Sra. Carme ha triat un conte sobre el tió que ha sorprès  a tots els nens i nenes i les mestres:  ha vingut disfressada de pastoret i ha portat el seu tió!.

El caliu i la tendresa que s'ha respirat durant aquestes estones ha emocionat a tots els presents.
Tots tres han estat obsequiats amb un present nadalenc fet a la classe, una abraçada i un tendre somriure.
Ara el tió està ja més calent... GRÀCIES A TOTS TRES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.