dijous, 18 de desembre del 2014

MÉS CONTES, MÉS CALIU





L'avi de la Júlia, el Sr. Jordi, ha explicat avui als nens i nenes de les classes Contes i Joguines el conte clàssic de LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA. Els nens i nens escoltaven molt atentament mentre el Sr. Jordi anava descrivint totes les escenes del conte, les accions i les veus del personatge. Quan ha acabat, malgrat que el tió s'havia escalfat, els nens i nenes no en tenien prou i han volgut explicar un munt de coses a l'avi de la Júlia que els ha escoltat a tots i per a tots i totes ha tingut unes paraules.
Més tard ha vingut l'àvia del Bruno, la Sra. Carmen que ha explicat un  conte de Nadal d'un pastoret generós que ha encantat als nens i nenes de les classes Cu-cut i El Molí.
La Sra. Carmen també ha cantat una tornada entremig del conte, i això ha fet que els nens i nenes també tinguessin ganes de cantar unes nadales per a la Sra, Carmen.

I la Sra. Carme, l'àvia d'en Marc, ha entendrit els nens i nenes de les classes Picarol i Cu-cut amb la narració del clàssic conte L'AVET, carregat amb un missatge ple de valors. Ara a l'Escola ja tindrem un avet que ens acompanyarà per sempre i ens recordarà aquesta tarda tan emotiva. És per això que els nens i les nenes han volgut mostrar l'hort de l'Escola a la Sra. Carme.

A darrera hora de la tarda, amb el tió ja força calent, la Sra. Neus, padrina de l'Èlia de la classe Del Parc i la Sra. Teresa han explicat el conte de l'Arc de Sant Martí. El conte ha motivat l'interès i l'emoció dels nens i nenes pel seu contingut en valors i en coneixement, cosa que permetrà seguir treballant a la classe.
La setmana del Conte a la vora del Tió no s'ha acabat però la sensibilitat sí que ja és manifesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.