dilluns, 19 de gener del 2015

ELS CONTES EN EL PAS DEL TEMPS: ACTIVITAT DEL 50è ANIVERSARI

Avui la Sra. Teresa Canela ha vingut a l'Escola i tots els nens i nenes han gaudit molt amb al seva  col·laboració. La Sra. Teresa ha explicat als alumnes uns d'aquells contes tradicionals que no s'escolten amb molta freqüència i tots  han escoltat amb tant interès la narració que per més d'un grup no n'hi ha hagut prou amb un conte.
Totes les classes han participat en aquest acte de dues en dues o bé soles. La Sra. Teresa ha explicat el conte EL CARGOL QUE BUSCAVA EL FORAL D'ON SURT EL SOL als nens i nenes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí de EI3, el conte  EN JAUMET I LA MONGETERA a les classes Contes, Joguines i L'Estel d'EI4 i ELS ONZE CIGNES BLANCS a les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc.
La Sra. Teresa ha hagut d'explicar també els conte cantat de EL CONILL I EL CERVATÓ ja que els nens i nenes li han reclamat una altra narració de tant com han gaudit.
Així doncs, els alumnes han escoltat la veu de la Sra. Teresa explicant els mateixos contes que els nens i nenes de l'Escola del Mar ja haurien escoltat dels seus mestres.
Agraïm a la Sra. Teresa Canela la seva col·laboració que ha impregnat de màgia i tendresa el dia d'avui amb les seves narracions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.