dimarts, 21 d’abril del 2015

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS DE SANT JORDI. PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE LLIBRES

Avui els alumnes d'EI han participat en un acte que té dues finalitats: la presentació de l'exposició de llibres que s'han adquirit en motiu de la festa dels llibres i el lliurament dels premis del concurs literari i d'expressió plàstica organitzat en el marc dels actes dels esdeveniments de Sant Jordi.
Els nens de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí d'EI3  han realitzat una creació plàstica combinant el retolador i la plastilina sobre la figura de Sant Jordi. Pel seu esforç, evolució i bellesa han resultat premiades totes les classes. Les obres estan exposades als vestíbuls.
Els nens de les classes d'EI4 i EI5 han estat creant un conte inventat. Ha estat un treball en grup que ha implicat la imaginació, la destresa i la creativitat. També, pel treball ben fet, han estat premiades totes les classes.
Les obres presentades són:
Classe Contes : L’Astronauta alienígena. Premi a les il·lustracions creatives i orginals, la representació gràfica dels diferents personatges i escenes i la qualitat dels dibuixos.
Classe Joguines : Els planetes. Premi a l’estètica del conte, és a dir, la polidesa de les il·lustracions, els acabats i la  barreja de colors molt encertada. També cal destacar que es fa menció de diferents noms de planetes.
Classe L’ Estel : Els dos astronautes. Premi a la història ben construïda amb referències a l’Escola del Mar, en relació  a la celebració del 50è Aniversari de l’Escola. També és valor afegit el fet que part del conte està escrit per un alumne de la classe, felicitats Paul!
Classe Virolets : L’ Estel que brilla més que els altres. Premi a les il·lustracions, amb la utilització de colors molt vius i diferents tècniques com per exemple pintures, retoladors...i diferents materials per representar moments del conte. Sobretot cal destacar l’alt contingut científic d’aquest conte, ja que és present en tota la història.
Classe Del Parc : Els astronautes a l’espai. Premi a la idea de punt de partida del conte, ja que és una idea amb molt fantasia i màgia. També cal remarcar que la història es basa en la col·laboració dels diferents personatges, el valor de l’esforç... Finalment cal valorar el treball en equip que ha fet aquesta classe.
Classe Del Bosc : El conte del dofí. Premi a la originalitat del format del conte, tipus àlbum il·lustrat. La història està molt ben construïda amb un fil conductor clar i amb contingut científic. Cal destacar d’aquest conte el seu final : Vet aquí un tauró i vet aquí un dofí, que aquest conte ha arribat a la seva fi.
S'ha lliurat a cada classe el seu premi: un llibre per la biblioteca d'aula que ha rebut en representació de tots el seu bibliotecari.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.