dijous, 16 d’abril del 2015

S'ACOSTA LA DIADA DE SANT JORDI. LA CLASSE CU-CUT ES BANYA

La celebració de Sant Jordi és un esdeveniment que es viu intensament a l'Escola i que crea en tots els entorns un ambient i una dinàmica molt especial. Representacions de la llegenda, realitzacions artístiques, creacions de contes, converses sobre la història i la tradició, costums... A les aules, a la classe de música, a les sessions de psicomotricitat, a la biblioteca... en tots els àmbits l'ambient de Sant Jordi és dominant.
Com sempre, l'activitat genera treball cooperatiu, grans debats, investigacions, creacions artístiques, presa de decisions... en definitiva, tot allò que motiva i enriqueix l'evolució dels nens i nenes.
La setmana que ve viurem uns dels moments més intensos de l'any amb la  presentació de l'exposició de llibres, amb el resultat dels concursos de creació literària i plàstica, amb la representació de la llegenda de Sant Jordi, el concurs de roses... Tots aquests esdeveniments s'estant preparant tot creant la disposició i motivació necessaries.

SESSIÓ DE NATACIÓ DE LA CLASSE CU-CUT
I avui finalment, la classe Cu-cut també s'ha banyat. Uns més convençuts que altres han anat a la piscina però finalment tots s'han banyat i s'ho han passat d'allò més bé. Ells també s'han trobat peixos, han fugit dels taurons i s'han mullat i esquitxat alegrament.
Les famílies de la classe Cu-cut poden veure més fotografies a través del GV de l'aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.