dimecres, 3 de juny del 2015

DARRERA SETMANA DELS TALLERS DE CIÈNCIA




El curs està entrant en la seva recta final i igual que es celebren actes significatius del moment, també es tanquen algunes dinàmiques.
Durant tot l'any, els nens han participat en uns tallers de ciència conduïts per la tutora i els companys de Secundària com a "professors" i han realitzat moltes i diverses experiències basades en la manipulació, descoberta i investigació. Els objectius marcats es centraven en aplicar amb rigor el mètode científic, adquirir estratègies de treball cooperatiu amb companys propers i no tan propers i adquirir uns continguts significatius a partir de situacions molt properes als nens.
Els nens s'han endinsat en el món natural a través de l'hort, han construït i treballat el volum, han conegut el laboratori i s'han endinsat en l'àmbit de les matèries i materials. L'experiència ha estat un any més molt satisfactòria. 
Avui ha estat el darrer dia de la presència d'aquests nois a les aules d'EI i per acabar, han realitzat conjuntament activitats quotidianes. El vincle que s'ha creat entre uns i altres és evident! 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.