dimecres, 10 de juny del 2015

LECTURA EN VEU ALTA. SORTIDA DE LES CLASSES CU-CUT, PICAROL I EL MOLÍ A CAN COLL



La lectura és una activitat que es potencia a l'Escola des de ben petits. El referent adult com a model lector és imprescindible per motivar-los cap a l'interès pels llibres.
Els alumnes de Primària i Secundària han participat també enguany en el Certamen de Lectura en Veu alta que organitza la Generalitat per a totes les escols de Catalunya. La nostra alumna Judit De Haro de la classe Finestrelles de 2n d'ESO ha quedat finalista i en aquestes imatges es veu com ha anat a alguna classe d'EI a mostrar la seva habilitat als companys més petits.
En aquestes fotografies es veu la Judit a la classe Picarol on ha llegit el conte La Rínxols d'Or, un clássic que agrada molt als nens. És evident que han quedat impressionats.

SORTIDA DE LES CLASSES PICAROL, CU-CUT I EL MOLÍ A CAN COLL



Avui, els nens de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí d'EI3 han anat a Can Coll d'excursió. El primer que faran serà donar el menjar als animals. 
Imatges Les famílies de les classes Cu-cut Picarol i El Molí podran conèixer el desenvolupament de la dinàmica del dia i veure totes les imatges a través del GV de les seves aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.