dijous, 26 de novembre del 2015

IMPLICACIÓ EN LES ACTIVITATS PROMOGUDES PER LA COMISSIÓ DEL MEDI AMBIENT

La setmana de Santa Cecília s'està vivint intensament. Tot està preparat pel PETIT GRAN CONCERT dels nens i nenes d'EI que es celebrarà a la tarda.
Però les activitats quotidianes segueixen el seu curs i a començament de la setmana se'n va realitzar  una de molt especial.
La Comissió d'Escoles Verdes de l'Escola treballa sense descans per millorar en la pràctica del respecte al medi ambient.
A les classes d'EI4 i EI5 hi ha l'encarregat de Medi Ambient que assumeix la tasca de vetllar per uns bons hàbits que assegurin la sostenibilitat en la dinàmica dels grups.
A cada aula s'han treballat unes propostes i els encarregats de les classes d'EI5 les van expressar a la reunió de la Comissió que es va fer dimarts passat.
Les propostes que portaven anotades els encarregats de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc eren del tot interessants i assumibles:
  • No llençar brossa a terra (fer bon ús de les papereres).
  • Reciclar.
  • Mirar que no sobri aigua per evitar que s'hagi de llençar a l'hora de dinar.
  • Tenir bona cura de l'hort.
  • Tancar el llum quan no es necessiti.
  • Donar la roba que tenim quan ja no ens vagi bé per tal que l'aprofiti algú altre.
Ara s'ha adquirit un compromís davant de la Comissió. Aquests encarregats hauran d'anar a explicar-ho a les classes d'EI4 i vetllar per aconseguir els objectius marcats.
Comissió del Medi Ambient (imatges)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.