dilluns, 23 de novembre del 2015

SETMANA DE SANTA CECÍLIA: FENT L'INSTRUMENT

Aquesta és una setmana molt important! La celebració de Santa Cecília, patrona de la música omple el dia a dia d'actes relacionats amb aquest art.
Els nens i nenes d'EI ja fa temps que preparen la seva participació en els esdeveniments parlant-ne a les aules i per descomptat, a la classe de música.
El dijous celebrarem el PETIT GRAN CONCERT on els nens i nenes d'EI seran uns PETITS GRANS MÚSICS dirigits per un gran director: EL SR. VÍCTOR. Tots ells elaboren, decoren i preparen el seu instrument que sona deliciosament, sobretot quan es toquen tots junts. Tota l'elaboració ha demanat una participació de tots els nens i nenes decidint com l'han de fer i com l'han de decorar. Com més grans són els nens, més capacitat de generar idees i opinions, però els nens i nenes d'EI3 també han fet un munt d'aportacions i tots els instruments estan quedant molt creatius.
Els nens i nenes d'EI estan fent unes castanyoles, instrument de percussió de força tradició, els nens i nenes d'EI4 fan un güiro, instrument originari d'Amèrica del Sud i finalment, els nens i nenes d'EI3 han fet una preciosa guitarra molt i molt especial.
En les imatges es pot veure part de l'elaboració.
Fent l'instrument (Clicar imatges)
Güiro  (imatges)
Castanyoles (imatges)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.