divendres, 11 de març del 2016

DIVERSITAT D'ACTIVITATS EN AQUESTA SETMANA





Aquesta ha estat la setmana de l'esport a EI. Cada dia han estat fent activitats d'atletisme, de jocs amb implements i de natació (en el cas d'EI4 i EI5). El balanç ha estat molt favorable tot i que per malaltia, han faltat molts alumnes i que en alguna ocasió, la pluja ha trencat la dinàmica. El camp d'esports i la piscina han estat els espais utilitzats però en els desplaçaments i els esbarjos també s'ha fet incidència en aquest àmbit.
Però també ha estat una setmana plena d'esdeveniments a banda de les activitats quotidianes, com ara la celebració del Dia Internacional de les Dones, la cursa de colors i la trobada que tots els divendres es fa ben a prop del retrat de la Vella Quaresma.
En aquesta ocasió, el personatge ens convida a apreciar totes les coses bones que tenim i que ens passen en el dia a dia i sobretot, a evitar la queixa i somriure més.



La Vella Quaresma ens ha dit que cal més esforç per part d'alguns nens però que quasi tots miren de millorar.
Avui han tret la seva cama en Gerard i en Bruno de la classe Del Parc que miren de ser bons companys, s'esforcen moltíssim i han  millorat molt. Que contents estaven ells i les mestres!!! Després ha anunciat la sorpresa que és tot un misteri: no se sabrà fins un dia de la setmana que ve, a través d'un missatge que arribarà a les classes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.