dimecres, 9 de març del 2016

SEGONA CURSA DE COLORS DEL CURS






Com cada trimestre, avui hem celebrat la tradicional i emblemàtica cursa de colors. Són dos els corredors de cada color i de cada classe des de primer fins a sisè de Primària que hi prenen part. En aquesta cursa els alumnes d'EI encara hi participen com a espectadors animadors i ja serà a la tercera on els nens d'EI5 ja hi tindran part activa.
Amb les seves banderes del seu colors, els alumnes d'EI4 i EI5 encoratgen els companys del mateix color per tal que realitzin el màxim esforç possible.
Els nens d'EI3 hauran d'esperar l'any que ve per pertànyer a un color i tenir la pròpia bandera. A través d'aquests esdeveniments van comprenent o prenent consciència que aviat tindran un color.
En aquesta ocasió ha guanyat el color blau, seguit del color blanc i en tercer lloc el color verd.
En les imatges es veu el desenvolupament de la cursa: els corredors disposats per iniciar els relleus mentre el Sr. Carmona adreça a tots unes paraules que donen encara més valor a l'acte, la desfilada per colors, la pròpia cursa de relleus i finalment, després de l'anunci dels guanyadors, la  desfilada final amb l'aplaudiment de tots.
En aquest esdeveniment tan entranyable, les emocions i els valors  es comparteixen entre tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.