dilluns, 18 d’abril del 2016

PREPARACIÓ DELS TALLERS OBERTS DE CIÈNCIA




Abans que els alumnes realitzin un taller de ciència hi ha tota una sèrie de passos que es porten a terme per tal que l’activitat tingui la qualitat i la didàctica adequada. L’equip de mestres d’Educació Infantil prepara una proposta d’experiència que segueix la didàctica del mètode científic. Aquesta proposta la revisa i valida el Cap del departament de ciència que fa les aportacions o l’assessorament oportú.

El següent pas és la reunió que fa una de les mestres de l’equip amb els nois “professors” que realitzaran el taller amb els nens d’Educació Infantil, en petits grups fixes de diferents edats. En aquesta reunió es prepara l’experiència i es donen recursos per aplicar-hi amb rigor el mètode científic. També es prepara el material  i es resolen els dubtes que puguin tenir aquests alumnes. En general, coneixedors com són del mètode científic, ells acostumen a fer aportacions didàctiques o de contingut que sempre es tenen en compte.

Tot està a punt doncs per portar a terme l’experiència que normalment té continuïtat a l’aula.

En aquestes imatges es veu la preparació que s'ha fet avui dels TALLERS OBERTS  que es realitzaran amb la participació de les famílies durant la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.