dilluns, 9 de maig del 2016

NOVA EXPERIÈNCIA: NOUS MAINADERS

Els alumnes de la classe Llimoner de quart de Primària estrenen avui el seu nou càrrec de MAINADERS. Assumiran aquest càrrec per primera vegada des de la seva arribada a l'Escola.
Divendres amb el seu tutor i la coordinadora d'EI van fer una xerrada per parlar del sentit i organització d'aquest càrrec. Els alumnes de Llimoner es van mostrar molt engrescats il·lusionats i neguitosos, sentint la responsabilitat que haurien de tenir i l'oportunitat que els esperava. Van expressar que recordaven perfectament els seus mainaders quan ells eren alumnes d'EI i per això sabien que els vincles que tindran oportunitat de fer són molt especials. Fer de model, ser una ajuda, compartir activitats i emocions, ser un referent... és cosa de grans, i ells ho ho podran viure tot a partir d'ara.
Avui s'han presentat a les classes i podran compartir el càrrec amb els mainaders antics de la classe Del Xiprer que havien d'acabar dilluns però allargaran l'actuació un parell de dies més, a petició seva. Així completaran el període que hauria quedat una mica mes curt per diverses sortides i activitats. Alguns d'ells s'han preparat una petita sorpresa, l'explicació d'un conte, per tancar la seva etapa de mainaders.
No es pot negar el valor afegit que representa aquest càrrec.

Imatges de la presentació
 dels nous mainaders a 
les classes.

Mainaders - Llimoner


Imatges del comiat del mainaders de la classe Del Xiprer


 
Comiat dels mainaders

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.