divendres, 20 de maig del 2016

TRES ESDEVENIMENTS!!



Avui a EI s'han viscut tres esdeveniments emocionants simultàniament. De vegades passa...
Per un costat, les famílies de la classe Contes d'EI4 ha pogut gaudir directament d'una sessió ibera de natació. Els alumnes han fet una classe amb la dinàmica habitual i els pares i familiars han pogut veure el progrés que han fet.
3ª cursa de colors
D'altra banda, alguns nens de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc, en representació dels seus companys han participat per primera vegada en la tercera cursa de relleus del curs. A partir del curs que ve, ja seran corredors habituals de les curses. per ser la primera vegada ho han fet amb molta responsabilitat i per descomptat , amb molta emoció. Després de l'esforç, ha guanyat el color BLAU, seguit del color VERD i en tercer lloc ha quedat el color BLANC.
EI3 a Malgrat de Mar
Finalment, els alumnes de les classes Picarol, El Molí i Cu-cut han sortit tot el dia d'excursió al parc Francesc Macià de Malgrat de Mar. Han anat a realitzar activitats interactives de descoberta de formes i conceptes matemàtics en els elements de l'entorn urbà i natural a partir del cote que han treballat a les classes sota la metodologia del Projecte Filosofia 3-18.
Malgrat que tots no han pogut compartir totes les activitats, els alumnes han passat un dia molt intens i interessant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.