dilluns, 12 de setembre del 2016

PRIMER DIA!

Els primer dia és sempre ple d'emocions i també de neguits. Després que les famílies dels més petits han deixat els nens a l'Escola, a poc a poc les dinàmiques s'han anat normalitzant. Mentre uns ben aviat han descobert els estímuls de les aules i els jardins, altres han necessitat una mica més d'ajuda. Però a mesura que l'estona avançava, tots han anat trobant e seu lloc.
En canvi, els nens d'EI4 i EI5 han retrobat els companys i han acollit els nens i nenes nous, que seran els nous amics amb molta alegria.
En general, tots han estat més aviat fora de les aules. Els nens de les classes d'EI3 han estat al seu jardí, on el Sr. Víctor ja estat acompanyant-los amb cançons i jocs, cosa que ha ajudat molt a fer passar una bona estona.
Els més grans ja han entrat en els ritmes que seran habituals, tot i que el joc simbòlic ha estat una activitat compartida a totes les aules. 
Aquesta és una petita mostra en imatges (es podrà veure la resta a través del GV de les aules quan iniciem aquesta dinàmica): 
Fotos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.