dijous, 1 de desembre del 2016

VIVINT LES TRADICIONS



Avui dia 1, a les classes d'Educació Infantil s'obre la primera finestra del Calendari d'Advent que fa dies que els nens preparen amb emoció. És un petit moment d'il·lusió i sorpresa.
També fa dies que  a les classes Cu-cut, Picarol i El Molí s'està vivint una tradició molt emotiva. Ben aviat s'interpretarà a l'Escola la Cantata de Lluís Llongueres que inclou la representació de la Llegenda de Sant Nicolau a càrrec dels nois de les classes Les Hores, Mireia i Nausica de cinquè.
Però a la llegenda hi ha tres protagonistes   entranyables: els PETITS INFANTS. Aquests són tres nens de les classes dels més petits que han d'interpretar la història seguint el text fins i tot parlant quan toca. Memòria, dicció, expressió corporal acompanyen la necessitat de superar la vergonya o el respecte a una situació tan especial.
Durant aquests dies a les classes s'està representant la llegenda a la recerca dels nens que volen ser aquests petits actors.  Normalment, al començament són molts els voluntaris fins que a poc a poc el nombre es va reduint fins que queden aquells que realment desitgen fer aquest paper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.