dimecres, 27 de setembre del 2017

ADQUISICIÓ DE LA LLENGUA ANGLESA



A poc a poc, els nens van entrant en contacte amb la llengua anglesa de manera natural. Són molts els estímuls que arriben a través de diferents entorns i referents per tal que vagin interioritzant-la.
Els objectius d’aquesta pràctica responen a dos aspectes: el sentit funcional de la llengua per tal que pugui ser emprada en qualsevol moment i situació i, al mateix temps, l’adquisició d’una base sòlida, correcta i consistent pel que fa a la comprensió, expressió i vocabulari.
A EI, els nens tindran quatre sessions a la setmana on treballaran la llengua de manera lúdica, dinàmica i representativa. Però tindran altres vies d’aprenentatge que dependran de les seves mestres, de la comunicació amb altres alumnes d’escoles europees que parlen en anglès o escoles properes que tenen aquest idioma com a llengua vehicular. A més, les mestres de l’equip d’EI que també intervenen a les aules, utilitzen l’anglès per comunicar-se i, finalment, les eines digitals proporcionaran el contacte amb l’anglès que arriba amb tota normalitat responent a diferents necessitats.
Al llarg del curs, s’anirà descrivint amb més detall cadascuna de les vies esmentades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.