dimecres, 23 de setembre del 2020

EL MENJADOR



Malgrat saber que el curs vigent arriba carregat de normes i protocols, l'hora de dinar i la corresponent preparació del mateix continua sent l'acte social més important del dia i de l'Escola. Durant l'hora de dinar, l'alumne treballa tres aspectes evolutius clau pel seu desenvolupament: el personal, el social i el cultural.

Al principi era una mica estrany no veure les taules parades amb les nostres estovalles de roba o no tenir els nostres tovallons personals però infants i mestres treballen de valent per acceptar una realitat que cada dia és una mica més familiar per totes i tots. Diàriament, recordem aquelles normes que són tan i tan importants durant l'hora de dinar: parar bé la taula, esperar-nos per començar junts a dinar, tenir cura de les maneres de fer, entre d'altres.

Per nosaltres és una prioritat que fins i tot abans de servir el dinar l'aula i el grup gaudeixi d'una atmosfera de calma i tranquil·litat que ens acompanyi durant tot l'àpat. Tot dinant, és precisament aquest ambient de calma el que convida a compartir converses de caire agradable entre companys i la tutora.

Volem felicitar a tots els alumnes d'Educació Infantil 3 que han començat aquest any a formar part del nostre projecte de menjador. L'equip de mestres i els propis alumnes han fet un gran esforç per començar a aprendre les normes de l'hora de dinar: esperar a tots els companys per començar a dinar plegats, utilitzar el pa per acompanyar el menjar, la importància del "si us plau" i el "gràcies"...

Pel que fa a Educació Infantil 4 i 5, els alumnes segueixen treballant de valent per integrar els hàbits del menjador. També aprofitem aquesta entrada per felicitar-los a tots!


Imatges 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.