dimecres, 30 de setembre de 2020

NATACIÓ EI5: Classes del Parc i Del Bosc!La sessió de natació que les nenes i els nens de les classes Del Bosc, Del Parc i Virolets realitzen un cop a la setmana a l'escola representa una gran oportunitat d'aprenentatge, desenvolupament i creixement pels infants. Tot la dinàmica que implica la classe de natació s'inicia ja al vestidor on es fa un treball d'hàbits d'ordre, d'higiene i d'organització. Enguany, aquests hàbits requereixen d'una especial atenció, ja que han d'estar integrats dins del protocol que els mestres de natació han elaborat dins del Pla d'actuació COVID'19.

A la piscina, amb propostes sobretot lúdiques i dinàmiques es van treballant les habilitats motrius i les emocions dels infants, que en aquest entorn no tan proper com l'aula s'intensifiquen força. 

La prioritat és la seguretat, mentre que el principal objectiu és gaudir en el nou medi, cosa que representarà l'estímul més important per a que els nens i les nenes d'EI5 fan aprenentatges propis de la natació: desplaçament, flotabilitat, estil...

La setmana vinent, afegirem les imatges de la sessió que realitzin la classe Virolets!

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.