DIETA MEDITERRÀNIA
El menjador és un tret diferenciador de les Escoles Garbí Pere Vergés. Tots els alumnes es queden a dinar i des d’EI3 fins a 4rt d’ESO es treballa el saber estar i la socialització.
La dieta mediterrània és
escollida per l’Escola perquè permet proporcionar als nostres alumnes tots els
nutrients necessaris per realitzar totes les activitats del dia a dia.
Les hortalisses, les fruites, les
llegums, el peix i la carn són alguns dels aliments que setmanalment estan
incorporats en el nostre menú. Amb moderació, també hi inclou els ous i els
formatges.
També es té en compte l’estacionalitat
per seleccionar els productes de temporada i proximitat. Les herbes aromàtiques
(orenga, pebre, llorer, farigola, romaní, canyella, menta, entre d'altres)
s’utilitzen en molts plats per tal de potenciar el sabor.
L’Escola té diferents menús adaptats a les necessitats dels nostres alumnes. En el curs 2020-2021 tenim la següent proposta:
- Menú sense ou
- Menú ric en fibra
- Menú sense gluten
- Menú sense làctics
- Menú sense peix ni marisc
- Menú sense llegums
- Menú sense fruits secs
- Menú colesterol
Tenim una cuina exclusiva per
preparar tots els menús especials per tal de no contaminar el menjar amb els
utensilis i estris de cuina.
Per acabar, els plats dels
alumnes intolerants són diferents a la resta de plats dels alumnes amb menú no
al·lèrgic per incrementar la seguretat i la manipulació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.