divendres, 28 de febrer del 2014

GRAN FESTA DE CARNAVAL

Festa de Carnaval

A primera hora ja hi havia gran activitat a l'Escola. A totes les classes hi havia nens i nenes amb les cares pintades i un munt d'elements per disfressar-se.
Quan tots han estat preparats, han pujat al menjador on esperava el REI, EN CARNESTOLTES per començar la festa més divertida de l'any: LA GRAN FESTA DE CARNAVAL. Han començat els conillets de la classe Del Parc de P5 que tot ballant han sortit del cau amb la seva pastanaga.
Seguidament, les marietes  de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí de P3 s'han passejat al compàs de la música pel seu jardí de colors.
Després ha estat el torn d'un cel molt blau de la classe Joguines de P4, amb sol i lluna, ple d'elements propis: avions, ocells, papallones...
Llavors, els nens i nenes de la classe Contes de P4, que eren papallones de colors, han ballat tot interpretant la música.
I tot seguit, els ponis negres i blancs de la classe L'Estel de P4 han galopat per sortir del seu tancat amb el so de la música.
Els alumnes de la classe Del Bosc s'han submergit al fons del mar per fer que els cavallets de mar s'animessin a seguir la música.
Finalment, els astrònoms de la classe Virolets de P5, amb telescopis, lupes i altres elements, han estat investigant una mica ajudats per la música de l'Inspector Gatget.
Per acabar, el menjador s'ha omplert de gresca i alegria i tots i totes han ballat a cor què vols!
Ara el nostre Carnestoltes acompanyat dels seus amics: el pallasso, el camell i la serp, s'han acomiadat fins l'any que ve.
Adéu Carnestoltes!!!
Això sí... tot io que la festa s'ha acabat, els nens i nenes marxaran amb la disfressa posada.

EN EL BLOC D'EN VÍCTOR DE MÚSICA ES POT TROBAR PECES MUSICALS INTERPRETADES A LA FESTA AMB LA INFORMACIÓ DEL TÍTOL I L'AUTOR DE CADA UNA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.