divendres, 14 de febrer del 2014

INICI DELS TALLERS DE CIÈNCIA DEL SEGON SEMESTRE. PRESENTACIÓ I PREPARACIÓ


Aquesta setmana hem vist com s'iniciava l'actuació dels nois de Secundària com a mainaders en anglès, en el marc de la Vida Social.
Al mateix temps, també arrenquen els tallers de CIÈNCIA I EXPERIMENTACIÓ.
Aquests dies s'han dedicat a dues tasques imprescindibles i molt importants.
Per un costat, els nens de P3 han anat a veure els companys de les classes de P4 i P5 amb qui compartiran la sessió i han conegut als seus "professors". Els nens de P3 estrenaran ara aquesta dinàmica ja que en el primer semestre han fet les activitats de Ciència i Experimentació a la classe, sense barrejar-se amb els atres nens, per anar consolidant la seva adaptació.
Per altra banda, i dins ja de la dinàmica habitual, els professors s'han reunit amb una de les tutores per tal de preparar bé el proper taller: ELS IMANTS. Han analitzat el document amb la unitat didàctica i han examinat el material. Així, els "professors" han pogut aportar iniciatives i resoldre dubtes.
La propera setmana es realitzaran els tallers, ja mab la barreja de tots els nens i nenes de P3, P4 i P5 i el bon resultat està garantit per la bona preparació i el grau de motivació de grans i petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.