dimecres, 19 de febrer del 2014

PREPAREM LA SETMANA DE CARNAVAL

                                  
CLASSE CONTES
CLASSE JOGUINES
CLASSE L'ESTEL
Aquesta setmana, malgrat que encara no ha arribat el temps de Carnaval, ja es respira un aire de gresca i alegria. A totes les classes s'està preparant la disfressa per la Festa de Carnaval que tancarà aquest període de màgia i disbauxa.

La disfressa està relacionada amb el projecte de treball a les classes de P4 i P5. En el cas de P3, aquest curs, en lloc de vincular-la amb el tema del seu projecte, es dedica a la MARIETA, personatge motivador de les sessions de FILOSOFIA 3-18 en aquestes tres classes.

L'elaboració de la disfressa és un procés que conté totes les formes de realització. Intervé el llenguatge oral i les estratègies socials, ja que s'hauran d'aportar idees i posar-se d'acord entre tots, el coneixement del tema, ja que són els nens mateixos els que hauran de dissenyar els elements i tots els llenguages: matemàtic, plàstic, anglès, corporal i musical, ja que la disfressa és present en totes les activitats. I sempre, la imaginació, creativitat i il·lusió, seran presents en tots el processos.

Aquestes tres imatges corresponen a cada classe de P4 en plena elaboració de la seva disfressa, en un procés de realització individual.

La classe Contes està fent la decoració de les ales: un estampat  en simetria. La classe Joguines està pintant el que ha de ser el sol. La classe L'Estel... ens haurem de quedar amb la incògnita ja que és un secret. Només sabem que la seva disfressa té relació amb el tema del seu projecte. Desconeixem si les seves famílies hauran resolt l'enigma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.