divendres, 26 de febrer del 2016

DARRERS DIES DE L'ACTUACIÓ DEL TORN DE MAINADERS -- TERCERA CAMA DE LA VELLA QUARESMA




La complicitat i el vincle que es va creant entre els nens de les classes d'EI i els mainaders va més enllà de la interacció. Aquests nens més petits, recordaran sempre la convivència amb els seus mainaders i quan en cursos posteriors els tocarà tenir aquest càrrec la predisposició, la motivació i el sentit no necessitarà cap actuació.
Els mainaders passen la primera estona dels matins a les classes dels alumnes d'Educació Infantil compartint, ajudant i participant en la dinàmica habitual de l'aula. La influència que els grans exerceixen com a model és profunda però plena de subtilitat. 
En aquestes imatges la Clàudia està explicant un conte que prèviament ha buscat i preparat amb la mestra.
El benefici d'aquestes activitats és ben palès tant per als més petits com per als més grans.


A la tarda, com cada final de la setmana la Vella Quaresma ha tornat a convocar tots els nens al seu voltant per tal que li traguessin una cama. Avui ha felicitat a en Daniel de la classe El Molí. La seva mestra, la Bet ha explicat que en Daniel és un nen amable, bon company i que s'esforça molt, Així és que ha estat ell qui ha escollit i tret la cama que ara està exposada al costat del retrat del personatge.
Ella ha demanat als nens que miressin d'esforçar-se per saber escoltar i controlar el to de veu: cal aprendre a gaudir del silenci. La sorpresa que avui ha anunciat ha estat divertida i diferent, els nens no s'ho creien: ha anunciat que la setmana vinent AVISARÀ UN DIA PER TAL QUE TOTS ELS NENS AMB LA SEVA MESTRA VAGIN A DINAR A UNA ALTRA CLASSE! Sembla una sorpresa d'en Carnestoltes i no pas de la Vella Quaresma! Ara, això sí, caldrà anar mirant de complir tot el que ens demana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.