divendres, 21 d’octubre del 2016

EMOTIONS IN ENGLISH I SORTIDES


Els contes són un recurs imprescindible per treballar les emocions. El Sr. Aran amb les seves titelles n'explica un munt però sempre en anglès. El conte desencadena un seguit d'activitats que persegueixen uns objectius que sovint tenen a veure amb diferents àmbits, però que són sempre molt significatius. En la sessió que mostren les imatges, el Sr. Aran i els seus titelles explicaven a la classe Cu-cut d'EI3 el conte EL SOL, LA SARA I L'ÀNEC que convida als nens a reflexionar sobre els sentiments i comprendre'ls. El treball de vocabulari, d'expressió, de pronúncia i de comprensió va implícit. Els alumnes gaudeixen i aprenen i segueixen a sessió amb gran interès. D'aquesta manera van adquirint una bona base del llenguatge que es complementa amb la l'exhaustiva exposició que els alumnes tenen a l'Escola des de diferents referent, àmbits i entorn.




Tant els més petits de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí con els nens de les classes Contes, Joguines i L'Estel han fet aquests dos dies unes sortides a l'aire lliure. EI4 va anar ahir a la Salut i avui han sortit els d'EI3 a Torreblanca. 
El temps és ennuvolat però aguanta... temps de tardor. Així avui els petits han marxat, abrigats segons la temperatura i després de les activitats preparades amb molta anticipació i tornaran amb els cistells plens d'elements de la tardor. Aquesta és la seva primera sortida i la il·lusió és molt gran!
En breu, les famílies dels nens d'EI3 i EI4 trobaran les imatges al GV de les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.