dijous, 6 d’octubre del 2016

PROCESSOS D'APRENENTATGE

Classe Contes EI4


L'Escola busca, a partir de les situacions quotidianes que viuen els nens, provocar la motivació de tots per actuar, per moure's, per comunicar-se i emocionar-se amb la finalitat d'obtenir un resultat. Un cop estimulada la curiositat, els nens persegueixen un objectiu tot utilitzant totes les seves habilitats. És en aquest procés on els nens aprenen I els mestres han de ser a prop, acompanyant i donant eines. 

Un cop fets els aprenentatges, els nens els hauran de practicar, sistematitzar I descontextualitzar per tal d'integrar-los.

L'activitat que mostren les imatges aplega tres aspectes claus en el desenvolupament amb tot el que això comporta: el llenguatge perquè el punt de partida són quatre contes, el treball cooperatiu, ja que els nens dels tres grups establerts hauran de posar-se d'acord per decidir treballar un d'aquests contes, triar un personatge, elements decoratius... I finalment, tot queda integrat en la Vida Social ja que tot aquest treball conduirà a la formació dels tres grups o colors: blanc, verd I blau. Cada nen serà membre d'un d'aquests colors un cop acabat tot el procés previ a la seva formació, el qual integrarà un gran treball de valors i també d'emocions que són el motor d'accions i actituds.

Les famílies de la classe Contes d'EI4 poden veure la resta de fotografies a través del GV de l'aula. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.