dijous, 30 de març del 2017

DUES NOTICIES: A PARTIR D'ALGUNS ARTISTES I SEGONA CURSA DE COLORS




A totes les classes l'art flueix en aquests dies. Tots els alumnes desenvolupen la creativitat i la tècnica a partir del projecte integrat FEM D'ARTISTES. Miró a EI3, Kandinsky a EI4 i Picasso a EI5 són la font d'inspiració i d'aprenentatge que els estimulen a fer d'artistes i els plantegen reptes que cal esbrinar tot ajudant a aprendre i construir la base dels coneixements. Però no només els alumnes desenvolupen les habilitats creatives i plàstiques sinó també les de comunicació, les matemàtiques, les del pensament, les motrius, les científiques, les personals i fins i tot les musicals.
(Més fotos al final)


SEGONA CURSA DE COLORS


Avui s'ha celebrat la segona cursa de colors del curs. Una representació dels alumnes de Primària ha participat en els relleus mentre aquesta vegada, la mirada dels alumnes d'EI5 tenia un punt diferent: uns companys d'EI5 seran corredors en la propera i darrera cursa d'aquest any.
En aquesta ocasió la cursa ha estat tan igualada que l'emoció ha estat intensa des del començament. Finalment, ha guanyat el color blanc, seguit del color blau  i del verd.




Imatges sobre activitats relacionades amb el projecte FEM D'ARTISTES:




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.