dimecres, 22 de març del 2017

SORTIDES DE LES CLASSES D'EI3 I EI5


Els alumnes d'EI3 i EI5 han realitzat unes sortides vinculades absolutament a la dinàmica de l'aula.
Els nenes de les classes Cu-cut. Picarol i El Molí han anat a la Fundació Miró per aprofundir amb l'obra de Joan Miró, autor que representa el fil conductor del projecte integrat que estan portant a terme: FEM D'ARTISTES. Amb les seves tutores han pogut descobrir les diferents formes d'art que desenvolupava l'artista.
D'altra banda, els nens de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets d'EI5 han anat al PARC DEL LABERINT D'HORTA per tal de de poder desenvolupar unes activitats d'orientació. La sortida ha servit per fomentar les habilitats relatives al coneixement de l'espai tot fent ús de les estratègies adquirides al llarg de tot el curs i en especial, en el desenvolupament del projecte integrat COM ENS DESPLACEM EN METRO. Poder aplicar els propis recursos d'orientació en un entorn desconegut ha ajudat a la presa de consciència  d'allò que cadascú ha après.
Tots han tornat a l'Escola a dinar però els nens d'EI5 ho han fet d'una manera especial. HAN FET UN PÍCNIC AL CAMP D'ESPORTS, preparat pel cuiner de l'Escola, el Sr. Ramon i el seu equip.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.