dimarts, 25 d’abril del 2017

LA SETMANA DE SANT JORDI HA ESTAT MOLT PREPARADA


Si ahir es va dur a terme un dels actes més emblemàtics de la setmana de Sant Jordi, el concurs de roses, avui es mostraran algunes de les activitats que s'han fet per preparar la diada.
Es comentava que l'entorn dels nens ha quedat ambientat en una època antiga i màgica amb les elaboracions artístiques que totes les classes han anat fent.
Els més petits han decorat el seu espai amb un gran drac, el príncep i la princesa que donen la benvinguda a l'Escola. Ells mateixos, en gran grup, han decidit com es realitzarien, aportant idees i opinions entre tots. Després s'han hagut de posar la bata i treballar de valent per fer realitat les idees imaginades.
Els nens d'EI4 també han ambientat el seu espai amb els personatges de la llegenda i un jardí de roses. Ells també han treballat en equip i han creat realitzacions artístiques molt detallades i imaginatives que evoquen la llegenda de Sant Jordi.
Els nens d'EI5, en un taller tots junts, han creat roses de diferents estils que han servit per fer un jardí que sembla que faci olor i tot. Ha estat una activitat a l'aire lliure, entorn idoni per despertar la imaginació i inspirar idees.
Creació, llenguatge, imaginació, realitzacions plàstiques i molt treball motriu. Habilitat i socialització. Treball en equip i sistematització. Una gran oportunitat d'aprenentatge!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.