dijous, 6 d’abril del 2017

VISITA MUSICAL A BADALONA: NOUS VINCLES

Fa dies, nens i mestres van rebre una invitació sorprenent. Els companys de l'Escola de Badalona els convidaven a gaudir d'un matí musical en els seus jardins.
Encantats, nens i mestres van respondre el correu i amb el mestre de música, el Sr. Víctor, van preparar unes cançons i danses per oferir als companys.
També van preparar un recull de fotografies perquè igual que ells coneixerien l'Escola, els alumnes de Badalona poguessin veure quines activitats fan els d'Esplugues.
Finalment, van pensar en obsequiar-los amb un punt de llibre que els companys d'EI3 els han ajudat a fer. El punt de llibre porta un missatge escrit pels nens de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets d'Esplugues, del tot sincer i bonic: VOLEM SER ELS VOSTRES AMICS!  
Avui dijous s'ha realitzat la trobada amb el protagonisme de la música com a  fil conductor de l'acte (més imatges).


I a la tarda, un cop a l'Escola, la Vella Quaresma ha requerit la presència dels nens i nenes per tal que traguessin les dues cames que li quedaven. El personatge i el seu gat s'han acomiadat tot anunciant dues sorpreses: les vacances de Pasqua i la visita dels Conillets que vindran demà carregats d'ous que amagaran als jardins i terrasses.
Avui les dues cames les han tret la Martina de la classe El Molí, en Marc de la classe Cu-cut i en Cesc de la classe Del Bosc. Tots ells són bons companys i s'esforcen molt per millorar! FINS L'ANY QUE VE VELLA QUARESMA!



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.