dijous, 13 de setembre del 2018

HORA DE DINAR




El moment de l’àpat és un dels més importants del dia. S’apleguen en ell tots els conceptes i aspectes que poden viure els infants: sensacions, emocions, vincles amb referents i companys, tasques, valors, rutines... és un fet cultural. Des del primer dia també els més petits aprenen a viure aquesta estona intensament, en un entorn agradable de creixement i aprenentatge.

Tranquil·lament, amb les mans ben netes, els infants entaulats es preparen per dinar. Els més petits de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí tenen una actitud més receptiva, acompanyats de la veu i l’acció de les seves mestres i els seus referents, que van anticipant i posant paraules a allò que està succeint, tot transmetent tranquil·litat.

Els alumnes d’EI4 de les classes Contes Joguines i L’Estel ja comencen  assumir algunes tasques en aquest moment com a  coneixedors de l’experiència que són, mentre que els alumnes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc, d’EI5 ja desenvolupen els seus càrrecs amb plena motivació.

L’hora de dinar és tan senzilla i quotidiana com gran i important.


Imatges de l'hora de dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.