dilluns, 17 de setembre del 2018

MAINADERS



Avui s’ha iniciat una de les activitats més significatives, globals i emotives de la Vida Social. La meitat dels alumnes de la classe Mireia, de cinquè de Primària, avui començaran a realitzar el càrrec de MAINADER.
Aquests nois i noies estan molt preparats per assumir aquesta tasca, tant pel que fa a la seva motivació com al coneixement de la responsabilitat que el càrrec comporta.
Divendres passat, tots ells van participar en una xerrada amb el seu tutor i una mestra d’EI per comentar aspectes rellevants de la dinàmica dels companys més petits: com són els infants d’Educació Infantil, què fan, que els agrada, com poden compartir el seu temps, què n’aprendran...
Finalment, ha arribat el dia assenyalat i amb gran il·lusió els mainaders s’han presentat a totes les aules d’EI per participar en les activitats que es realitzen a primera hora. Avui ha estat un dia de coneixença però a poc a poc, aniran intervenint de manera més activa fins que de ben segur, aquests alumnes demanaran portar a terme alguna activitat senzilla amb els infants: explicar un conte, fer titelles o organitzar un joc senzill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.