dijous, 1 d’octubre del 2020


L'ART 


El nostre projecte educatiu divideix les finalitats en tres pilars: pensar, sentir i estimar. Dins del sentir, una de les competències que esdevenen cabdals en l’aprenentatge dels alumnes és l’estètica, que potencia el fet d’entendre l’art com a mitjà de comunicació universal per construir un ideal de bellesa personal. 

A l’Escola treballem l’art des de totes les seves manifestacions i expressions. La música, l’educació visual, la dansa, el teatre, la poesia i la cultura que ens envolta proporcionen uns ideals artístics que van formant part de les vivències dels infants i que van construint el seu pensament crític i la seva creativitat, entre d’altres. 

Tots els projectes que es treballen a Educació Infantil tenen elements i continguts artístics que ajudaran els infants a desenvolupar la finalitat estètica i a entendre l’art com un mitjà de comunicació universal.

Les obres d'art dels alumnes d'Infantil, a més a més, transformen petits racons de l'Escola i aules en petites galeries d'art que ens fa molta il·lusió compartir. Els deixem l'enllaç de l'àlbum a continuació!


Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.