dijous, 19 de novembre del 2020

PROJECTE LLIURE A EI5!



Després d’un primer projecte realment engrescador, les nenes i els nens d’EI5 afronten un segon Projecte Integrat que, com probablement ja sabran, és de caràcter lliure dins de cada grup classe. Els temes escollits per aquest segon projecte depenen dels interessos i les inquietuds dels alumnes. Pedagògicament, es tracta d’un moment on l’acompanyament proper per part de les tutores i la resta de l’equip implicat és essencial per poder proveir a tots els grups d’un ambient on l’acord i l’interès comú estigui present i sigui respectat.

Durant tota la fase prèvia a l’elecció d’un tema concret, és vital el rol d’un equip de mestres que a aquestes alçades de curs ja coneix molt bé el grup i els seus interessos. A més a més, l’acompanyament de la tutora és molt important per contextualitzar i aterrar una decisió final que representi a tots els alumnes del grup classe en la mesura del possible.

Totes tres classes d’EI5 ja han escollit el seu tema pel projecte! La classe Virolets s’endinsarà en l’apassionant món de les tortugues! Del Parc viatjarà en el temps per treballar els dinosaures i per últim, les nenes i els nens de la classe Del Bosc ompliran les aules de colors i aromes amb el projecte de les flors!

Els fem arribar tot un seguit de fotos sobre els projectes lliures a EI5. 


Imatges

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.