dissabte, 28 de novembre del 2020

SESSIONS PRESENCIALS I VIRTUALS 


Enguany, degut a la situació produïda per la Covid-19, l’Escola ha incorporat diferents propostes per garantir la continuïtat en els aprenentatges dels nens i nenes. Cada etapa ha planificat les diferents accions educatives atès el moment evolutiu per donar resposta a les necessitats dels alumnes. 

Aquests primers mesos d’Escola ja hem tingut algunes experiències de manera que hem pogut aplicar les propostes educatives de sessions online i presencials segons l’escenari amb què ens hem trobat: grups confinats, alumnes confinats o presència a l’Escola. Cal dir que valorem molt positivament la motivació i il·lusió dels nens i nenes envers les activitats que ha dissenyat l’equip docent. Alhora, també destaquem la implicació de les famílies, fet que sabem que és clau per acompanyar els infants a l’etapa 1. 

Les propostes didàctiques de les sessions online i presencials són molt interactives, engrescadores i estan vinculades amb el projecte i metodologia de l’Escola. De ben segur que seguirem aprenent i gaudint plegats. 

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.