divendres, 31 de gener del 2014

FILOSOFIA 3-18 A LA CLASSE DEL PARC






És important que totes les activitats i les propostes que es presentin a la classe tinguin un sifgnificat i una relació amb l'entorn dels nens i les nenes. Per això, a la classe Del Parc, han partit de l'art de l'Escola per introduir el projecte de Filosofia 3-18 que cada curs poten a terme a les classes.
Els alumnes tenen al seu voltant, en els diferents espais de l'Escola obres d'art que formen part de la nostra Estètica. Cal fer fer conèixer als nens aquestes obres pertal que en puguin gaudir i puguin aprendre a apreciar l'art.
Aprofitant una passejada de descoberta, la mestra va introduir el personatge motivador que formarà part de la classe a l'hora de fer Filosofia 3-18: en PEP. En Pep viu en un museu i, com era d'esperar, els nens i nenes van demanar la seva visita. A partir d'ara en Pep motivarà totes les sessions de Filosofia 3-18 i d'aquesta manera el Projecte tindrà un fil conductor.
A la classe Del Parc, en presència d'en Pep, els nens i nenes aprofundiran en tots els aspectes possibles a partir d'una obre d'art. (Les famílies d'aquesta classe poden veure l'àbum complet de fotografies d'aquestes sessions a través del GV de l'aula).
Després d'aquestes sessions inicials, es treballarà amb la meitat del grup per poder aprofundir més en tot el procés. Els nens i les nenes ja coneixen la dinàmica dels cursos anteriors i saben que cal consensuar unes normes i fer una avaluació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.