dijous, 6 de març del 2014

DIA D'ANIVERSARI

Aniversari



A l'Escola, el dia de l´aniversari és un dia d'emocions.  El nen o la nena que fa anys, és el protagonista durant tot el dia. Un seguit d'accions el faran sentir important i els companys i companyes li concediran tot de  petits privilegis. 
Entre aquestes distincions, n'hi ha unes que agraden més als nens i tenen més rellevància: dinar amb la mestra, ser el primer de la fila,o el regal que els companys i companyes li fan, que segons el nivell serà  diferent i adequat.
A les classes de P3, l'obsequi és l'emenent significatiu de la classe: un cu-cut, un picarol o un molinet, tots ells de paper i amb el nom de tots els companys.
A P4 els complanys de la classe li fan un recull de retrats d'ell, la qual cosa representa un  treball sobre l'esquema corporal.
L'Oriol de la classe Del Parc de P5, avui fa anys. Ha estat el protagonista i a la classe li han cantat cançons en una "petita festa". També ell mateix ha triat els seus regals que els companys han dibuixat sota la seva mateixa supervisió. 
A més de les emocions, les activitats que depenen de l'aniversari representen un treball social i també cognitiu tant pel que fa a l'esquema corporal, com a l'observació i representació gràfica, com de lecto escriptura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.