divendres, 21 de març del 2014

DOS GRANS ESDEVENIMENTS EN UN DIA: EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA I LA TERCERA CAMA DE LA VELLA QUARESMA

Dia Mundial de la Poesia
3ª cama de la Vella Quaresma
Dia Mundial de la Poesia
Des de bon matí, els més petits (que no sabien res) s'han trobat uns companys més grans a l'entrada de l'Escola recitant poemes de manera sincronitzada a través de tubs.
Com esperàvem, els nens i nenes han preguntat a la classe què passava i mentre en parlaven, mentre comentaven el sentit del DIA MUNDIAL DE LA POESIA, els nois i noies més grans, de Primària i Secundària els visitaven a les aules per repetir l'experiència.
A partir d'aquí s'han general moltes emocions i moltes pregubntes i petites iniciatives que han fet més rellevant i necessària la poesia a l'Escola.

3ª cama de la Vella Quaresma

D'altra banda, a la tarda els nens i nenes han acompanyat a la Vella Quaresma per saber què ens demana i si ha volgut fer-nos una sorpresa. Hem de seguir millorat - ha dit - però ho hem fet prou bé tota la setmana. En Gerard de la classe Cu-cut i en Gabriel de la classe Del Bosc perquè ha ditla Vella Quaresma que s'estan esforçant molt.
Que bé, Gerard i Gabriel!



Estimats nens i nenes,
Com cada divendres, us he de dir que en Mus s’ha passejat per l’Escola i m’ha explicat tot el que ha vist. És un gat tímid i no li agrada que el vegin, però ell mira tot el que veu i m’ho explica. Estic contenta amb uns quants nens que han millorat i escolten millor a la classe, a les mestres i també als companys. Sóc molt feliç quan en Mus m’explica que ha sentit dos nens  que s’ajuden i saben escoltar el que un li diu a l’altre. També m’ha dit que hi ha nens i nenes que són molt amics i saben compartir les coses sense molestar. Que bé!!! Quin goig!
Però ja sabeu... avui us demanaré una cosa més, un esforç més. Cada vegada ho farem més complicat, i així cada vegada sereu més grans.
Avui us demano una cosa una mica  difícil. Aquesta setmana que ve, heu de seguir escoltant, no molestant i ara a més a més haureu millorar a l’hora de dinar: haureu  de pensar en aquella cosa que més us costa i mirar de fer un esforç per solucionar-la. Sé que hi ha uns nens que els costa menjar algunes coses: croquetes, tomàquet, enciam... Doncs aquests nens s’han d’esforçar per millorar i menjar-s’ho tot. Altres els costa menjar sols. Altres parlen fort i no fan silenci en el primer plat. Altres van molt a poc a poc menjant. Altres no fan les normes després de dinar. Altres s’esveren després de dinar... i moltes altres coses. Cada nen pot millorar una cosa de l’hora de dinar. I això és el que us demano.
A canvi, avui també us he portat una sorpresa que descobrireu darrere la cama que m’heu de treure.  Estic impacient per veure la cara que feu quan la descobriu.
Un petó molt fort i fins la setmana vinent. I si veieu un gat amb la pota blanca passejar-se per l’Escola, aneu en compte, que és en Mus.
Una abraçada. VELLA QUARESMA


Atenció nens i nenes a la sorpresa d’avui: Només us he portat una part de la sorpresa, l’altra part arribarà dilluns amb un gros camió. Sabeu què és??? Us trobareu una mostra a la classe. Però avui no ho he volgut portar La resta. Sabeu per què? Perquè vull que escolteu a les vostres mestres que us explicaran com ho heu de fer servir, com es guarda i on. No vull que es faci malbé. Vull que ho tracteu molt bé. Quan ja ho sapigueu tots, us portaré en la resta.
Apa doncs, a saber escoltar, no molestar i a fer un esforç a l’hora de dinar.
Una abraçada!!!
Vella Quaresma


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.